Aflevering 1: Logboek van een graafmissie

Kapitein Drull is op missie. Samen met zijn bemanning, machinist Luthien, Kok de scheepskok, Roger de boordcomputer, de boordbioloog en haar 15 scheepspoezen, proberen ze het middelpunt van de aarde te bereiken. In iedere aardlaag belanden ze in een nieuw avontuur. Ga mee op reis naar het midden van de aarde. 

Dit verhaal wordt voorgelezen door Rick Paul van Mulligen.

Tip! Nog niet genoeg van dit verhaal? Ga dan aan de slag met het educatiemateriaal.

Over Coenelis Coen

Schrijver van Logboek van een graafmissie

Coen Cornelis (1988) schrijft gedichten, toneel en egelverhalen. Hij ziet zichzelf als podiumdichter en gaat graag op avontuur. Zo logeerde hij twee maanden lang elke weekbij andere mensen, waarover de geheel uitgevervrije publicatie Logeerbundel verscheen. Hij droeg voor op menig podium, werkte in het theater en voor musea. Hij is van plan de wereld te redden van een in de toekomst opkomende zeer agressieve alien schimmelnagelsoort door heel lang heel stil te blijven staan en te denken aan zeep.

De familiepodcast

De familiepodcast is serie van originele, avontuurlijke en filosofische verhalen die je anders naar de wereld laten kijken. Verhalen om even weg te dromen, om je verbeelding op te rekken, om nieuwe woorden te leren kennen, om aan de drukke wereld te ontsnappen en om ouderwets lekker te worden voorgelezen door de mooiste stemmen van Nederland. 

Beluister alle verhalen