Dierenverhalen van De Walle

De podcast van Dierenverhalen van de Walle is gebaseerd op de gelijknamige voorstelling gespeeld door Stefan de Walle, Billy de Walle en Moos de Walle. In de podcast serie vertellen ze verhalen over dieren en nodigen ze verschillende gasten uit voor een gastoptreden. Beluister de podcasts hieronder of via Spotify, Apple of Google

Aflevering 1: Vogels

Een renkoekoek, een quetzal, een merel en een zwaan. De familie de Walle brengt je dierenverhalen voor het slapengaan. Met deze week een aflevering over vogels. Stefan en Billy lezen verhalen van de Maya’s en Toon Tellegen. Moos speelt liedjes van The Beatles en Judy Garland. Met een gastoptreden van Floor Peijnenburg. Onze dank gaat uit naar het Museum van Volkenkunde en Singel Uitgeverijen.


''Drie meestervertellers: Moos de Walle, Billy de Walle en Stefan de Walle. Ze vertellen dierenverhalen van over de hele wereld. Een perfect verhaaltje voor het slapen gaan. Volg de reeks spannende, lieve of ontroerende verhalen.''

Aflevering 2: Reptielen en amfibieën

Slangen, krokodillen, kikkers en padden. Voor het slapengaan luister je naar dierenverhalen van de familie de Walle. Met deze week een aflevering over reptielen en amfibieën. Stefan en Billy lezen een verhaal van Toon Tellegen en een Carabisch sprookje. Moos speelt liedjes van The Beatles, Elvis en Elliott Smith – reptiel onder de artiesten. Met een gastoptreden van Chet Moerland. Onze dank gaat uit naar Singel Uitgeverijen.

Aflevering 3: Insecten

Bijen, krekels, torren en mieren. De familie de Walle vertelt je voor het slapengaan verhalen over dieren. Met deze week een aflevering over de wereld der insecten. Stefan en Billy lezen een verhaal uit de Indonesische Kantjilreeks en van Toon Tellegen. Moos speelt zijn eigen single en liedjes van The Beatles en Spinvis. Met een gastoptreden van Minouk Beekman. Onze dank gaat uit naar Singel Uitgeverijen.

Aflevering 4: Allerhande dieren

Ooievaars, beren, meeuwen en apen. De familie de Walle vertelt je dierenverhalen vlak voor je gaat slapen. Met deze week een aflevering over allerhande dieren. Stefan brengt een gedicht van Marsman, Billy leest een lekker moralistisch sprookje uit Borneo en Toon Tellegen komt ook weer langs. Moos speelt eigen werk en een liedje van The Beatles. Met een gastoptreden van Jasmijn Burger. Onze dank gaat uit naar Singel Uitgeverijen en Benjamin Hoff.

Aflevering 5: Grote dieren

Olifanten, eekhoorns, giraffen en leeuwen. Vanavond brengt familie de Walle je dierenverhalen om van te geeuwen. Met deze week de laatste aflevering over grote dieren start de lente van 2021! Stefan en Billy lezen verhalen van Armando en Toon Tellegen. Moos brengt eigen werk en liedjes van The Beatles en The Rolling Stones. Met een gastoptreden van Chet Moerland. Onze dank gaat uit naar de Armando Stichting, Features Creative Management en Singel Uitgeverijen.