Podcast: Talk dirty to me

Dit seizoen van HNTpodcast gaat over seks, liefde en aantrekkingskracht. In drie afleveringen praat podcasthost Laura van Zuijlen met verschillende gasten over de voorstellingen Let's talk about sex, Wachten op Godot en Brown Sugar Baby

Aflevering 1: Let's talk about sex

Iedereen experimenteert ermee en toch is het ingewikkeld om over te praten. Wat is een goed moment? Hoe vind je de juiste woorden? Met wie praat je? Er is één beruchte conversatie, die we allemaal wel zullen herkennen: de sekstalk tussen ouders en kinderen. Hier begint de eerste aflevering van Talk Dirty to Me. 

Aflevering 2: Wachten op Godot

Bij het iconische toneelstuk Wachten op Godot van Samuel Beckett is seks misschien wel het laatste waar je aan denkt. Maar is dat niet vreemd, als het een stuk is dat over het leven gaat? Deze aflevering onderzoekt hoe seksloos Godot eigenlijk is en hoe seksualiteit verandert als je ouder wordt. Met acteur Jaap Spijkers en Beckxpert Sem Anne van Dijk. 

Aflevering 3: Brown Sugar Baby

Deze aflevering verkent verschillende verschijningsvormen van exotisme, naar aanleiding van de voorstelling Brown Sugar Baby. Die speelt zich af in 1935 op het Nederlands-Indische eiland Java. Zag exotisme er toen hetzelfde uit als nu? En welke rol speelt het in de familielijn van Eric de Vroedt? Met regisseur Eric de Vroedt en programmamaker Rehana Ganga.

Credits

concept, presentatie en interviews Laura van Zuijlen
techniek, montage en muziek: Jasper de Groot 
redactie: Remco van Rijn, Dimphna van Kempen, Daan Valkhof