Wat een feest met Sinterklaas en Dieuwertje Blok in Theater aan het Spui!

Op woensdag 30 november 2022 kwamen niemand minder dan Sinterklaas en Dieuwertje Blok langs in Theater aan het Spui. Na een strenge selectieprocedure werden Emma en haar Haagse platdak geselecteerd om deze bijzondere gasten te ontvangen. Dit was de kans voor haar, én voor alle kinderen, om Sinterklaas en Dieuwertje eindelijk eens het hemd van het lijf te vragen. En die kans werd optimaal benut.♥


We leerden nieuwe gebaren van de Gebarenpieten

Hoeveel pieten zijn er? Wat is uw lievelingseten? Wat heeft u gestudeerd om Sinterklaas te worden? Alle vragen kwamen voorbij. Gelukkig konden de Gebarenpieten alle vragen en antwoorden razensnel vertalen, zodat het voor dove en slechthorende kinderen ook een feestje was. De Sint en Dieuwertje werden aan het einde van hun bezoek verrast door alle kinderen (en enthousiaste volwassenen) die vol overgave Emma's zelfgeschreven lied gebaarden en zongen. Ben je benieuwd welke voorstellingen we nog meer toegankelijk maken? Neem een kijkje op de pagina van HNTonbeperkt.

Ben je benieuwd naar de groepsfoto?

Sinterklaas en Dieuwertje werden maar liefst twee keer geïnterviewd in het programma Dakgasten. Halvewege de uitzending maakten we een groepsfoto met ál het publiek, de Sint, Dieuwertje, Emma en de Gebarenpieten.

Tip: schrijf je in voor onze familienieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle familievoorstellingen in onze theaters!