Wat een feest met Sinterklaas en Dieuwertje Blok in Theater aan het Spui!

Op woensdag 30 november kwamen niemand minder dan Sinterklaas en Dieuwertje Blok langs in Theater aan het Spui. Na een strenge selectieprocedure werden Emma en haar Haagse platdak geselecteerd om deze bijzondere gasten te ontvangen. Dit was de kans voor haar, én voor alle kinderen, om Sinterklaas en Dieuwertje eindelijk eens het hemd van het lijf te vragen. En die kans werd optimaal benut.♥


We leerden nieuwe gebaren van de Gebarenpieten

Hoeveel pieten zijn er? Wat is uw lievelingseten? Wat heeft u gestudeerd om Sinterklaas te worden? Alle vragen kwamen voorbij. Gelukkig konden de Gebarenpieten alle vragen en antwoorden razensnel vertalen, zodat het voor dove en slechthorende kinderen ook een feestje was. De Sint en Dieuwertje werden aan het einde van hun bezoek verrast door alle kinderen (en enthousiaste volwassenen) die vol overgave Emma's zelfgeschreven lied gebaarden en zongen. Ben je benieuwd welke voorstellingen we nog meer toegankelijk maken? Neem een kijkje op de pagina van HNTonbeperkt.

Ben je benieuwd naar de groepsfoto?

Sinterklaas en Dieuwertje werden maar liefst twee keer geïnterviewd in het programma Dakgasten. Halvewege de uitzending maakten we een groepsfoto met ál het publiek, de Sint, Dieuwertje, Emma en de Gebarenpieten. Download de foto's van 13:30 uur of de foto van 16:00 uur. Helaas was Camerapiet druk met het fotograferen van alle pakjes, dus de foto's zijn niet top geworden. Maar wel gezellig.

Heb je nog veel meer vragen voor de Sint? En wil je als eerste een seintje krijgen als hij volgend jaar weer weer bij ons langskomt? Schrijf je dan in voor onze familienieuwsbrief!