Bart Grietens

VERS

Ontdek jong talent en laat je verrassen door de makers van de toekomst in de meest verrassende zaal van Het Nationale Theater!

Zaal 3 werkt samen met een groot aantal opleidingen in Nederland. Dit doen we onder de noemer VERS. Soms komen studenten een week lang werken in onze studio's om aan het eind van die week hun werk te presenteren in onze kleinste, maar meest verrassende zaal. Weer een andere keer voeren jonge theatermakers hun voorstelling op, die ze op de academie hebben gemaakt.

Ze krijgen de kans vlieguren te maken en misschien nog wel belangrijker: een publiek te vinden voor hun voorstellingen. Andersom maak jij als publiek op een verrassende manier kennis met deze talenten, draag je bij aan de groei van nieuwe carrières en volg je van dichtbij de weg naar grotere zalen.

Agenda

Op deze pagina vind je een overzicht van alle VERS voorstellingen die dit seizoen te zien zijn. We vertonen VERS werk van Arnhemse, Utrechtse, Amsterdamse, Maastrichtse en natuurlijk Haagse theaterschool- en academiestudenten.