COVID-19 protocol theaterbezoek scholen

Beste leerkracht,

in verband met de maatregelen omtrent COVID-19 zullen in onze zalen de plaatsen voor de begeleiders gemarkeerd zijn.

Hiermee dragen we er zorg voor dat de afstand tussen de volwassenen in de zaal minimaal 1,5 meter is. 

Om deze reden willen wij je op het hart drukken niet met meer begeleiders naar het theater te komen dan bij ons aangemeld staan. Als er meer begeleiders meekomen dan aangemeld staan dan moeten die in de foyer wachten en kunnen zij niet mee de zaal in.
Mocht je graag bij bepaalde leerlingen in de buurt zitten, zorg er dan voor dat zij naast je gemarkeerde plek plaatsnemen.

Hiernaast herinneren we je aan het dringende advies van het kabinet om niet-medische mondkapjes te dragen in alle publieke binnenruimtes, waaronder theaters. Mensen met een zitplaats zijn hiervan uitgesloten. Eenmaal in de zaal, mag het mondkapje vooralsnog dus af. Ook de medewerkers in de theaters dragen een mondkapje.

LET OP!

We willen je vragen om zelf er op te letten dat je ook in de foyers afstand tot andere volwassenen houdt, bij de entree van ons theater je handen desinfecteert bij een van de desinfectiepunten, de aanwijzingen van onze medewerkers opvolgt en niet naar het theater komt als je 1 van de volgende klachten ervaart:

  1. Je hebt verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, een loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius).
  2. Je hebt verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid.
  3. Je huisgenoot een of meerdere van bovenstaande klachten heeft.

Op deze manier maken we er voor jou en je leerlingen, ook in deze bijzondere tijd, een mooi theaterbezoek van!