Voorstellingen voor MBO

seizoen 23/24

Met studenten naar Het Nationale Theater? Bekijk onze voorstellingen die geschikt zijn voor het MBO. Behoefte om samen met een van onze educatiemakers door het seizoen te gaan en een mooi programma samen te stellen? Maak dan een afspraak met een van onze educatiemakers en stel samen een mooi theaterseizoen samen voor jou en je leerlingen.

MBO card

Vanaf september 2022 is de pilot MBO Cultuurkaart met budget gestart. Mbo-scholen kunnen hiermee cultuurbezoek financieren. Investeer je als school €10,50 per student, dan ontvangen de studenten €10,50 bonus van OCW over twee jaar en een gratis CJP kortingspas voor elke student. Daarmee is er dus een bedrag van €21,- per student beschikbaar. Met het budget kunnen klassikale en/of individuele culturele activiteiten geboekt worden. Bij Het Nationale Theater kun je voorstellingen en workshop boeken met de MBO card. Meer info over de MBO card vind je op de website van CJP.

Producties van Het Nationale Theater

Benieuwd naar de voorstellingen van Het Nationale Theater? Bekijk de voorstellingen en de mogelijkheden om deze met een klas of leerjaar te bezoeken.

HNT producties

← terug naar de overzichtspagina