Voortgezet onderwijs

Welkom bij de digitale omgeving voor het voortgezet onderwijs. Hier vind je alles over onze voorstellingen, workshops, langlopende projecten en andere activiteiten voor het vo.

Onze seizoensbrochure met alle voorstellingen geschikt voor het VO is geheel digitaal. Je vindt alle (school)voorstellingen en educatiemogelijkheden online. Zo houden we ons aanbod actueel. Struin er doorheen, laat je verrassen en verbazen. Of laat je leiden door een van onze educatiemakers. We stellen graag een mooi seizoen samen voor jou en je leerlingen.

We kunnen niet wachten om jou en je leerlingen weer te ontvangen in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui of Zaal 3. (School)voorstellingen reserveer je online. Ga daarvoor naar ons digitale reserveringsformulier.

Laten we afspreken!

Behoefte om samen met een van onze educatiemakers door het seizoen te gaan? Gezamenlijk stellen we een mooi theaterseizoen samen voor jou en je leerlingen. Maak een afspraak met ons. Geef ook alvast aan wanneer het jou uitkomt, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ontvang de HNTeducatie updates

Wil je op de hoogte blijven van onze (school)voorstellingen, inspiratiebijeenkomsten, MAAK-manifestaties en activiteiten voor leerlingen in de schoolvakanties? Meld je dan aan voor de maandelijkse update!

Inschrijven

Contact

Wil je meer weten over een voorstelling, workshop of de mogelijkheden van onze afdeling? Neem dan contact op met educatiemaker Tim Lafeber (timlafeber@hnt.nl). Vragen over de planning of je reservering? Neem dan contact op met Frauke van Opstal (fraukevanopstal@hnt.nl).