Koning Willem I foyer

De Koning Willem I foyer leent zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen. Deze foyer wordt gebruikt voor Koninklijke ontvangsten en is vergelijkbaar met de Damesfoyer. Er is veel licht en de ruimte is makkelijk in te richten, zodat het past bij het doel van jouw evenement.

  • Theateropstelling: 60 personen
  • Receptie: 75 personen
  • Diner: 40 personen
  • Vergadering: 20 personen

De Paul Steenbergen Foyer, de Dames Foyer en De Koning Willem 1 Foyer zijn door hun ligging ook goed om gezamenlijk te huren als subzalen bij jouw congres of bijeenkomst. 
 
In al onze foyers kunnen wij voorzien in professionele technische faciliteiten waarbij je ondersteund wordt door de expertise van onze technici. Wij denken met je mee hoe we jouw boodschap het beste over kunnen brengen. 

Over de Koninklijke Schouwburg

De Koninklijke Schouwburg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (op loopafstand van Den Haag Centraal) en er zijn verschillende parkeergarages in de buurt. Het theater ligt in het centrum van Den Haag. In het hele gebouw is gratis wifi. Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. In het gebouw zijn standaard technische voorzieningen aanwezig zoals theaterlicht en -geluid. Wij kunnen zorgen voor catering.

Terug naar overzicht