Damesfoyer

De Damesfoyer is een fijne ruimte die geschikt is voor verschillende soorten evenementen met een mooi uitzicht over het Korte Voorhout. Het wordt vaak gebruikt voor bijeenkomsten, vergaderingen en recepties, maar is ook in te richten voor diners. 

  • Theateropstelling: 60 personen
  • Receptie: 75 personen
  • Diner: 40 personen
  • Vergadering: 20 personen 
  • Afmetingen 7,9 x 8,2

De Paul Steenbergen Foyer, de Dames Foyer en De Koning Willem 1 Foyer zijn door hun ligging ook goed om gezamenlijk te huren als subzalen bij jouw congres of bijeenkomst. 
 
In al onze foyers kunnen wij voorzien in professionele technische faciliteiten waarbij je ondersteund wordt door de expertise van onze technici. Wij denken met je mee hoe we jouw boodschap het beste over kunnen brengen. 

Over de Koninklijke Schouwburg

De Koninklijke Schouwburg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (op loopafstand van Den Haag Centraal) en er zijn verschillende parkeergarages in de buurt. Het theater ligt in het centrum van Den Haag. In het hele gebouw is gratis wifi. Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. In het gebouw zijn standaard technische voorzieningen aanwezig zoals theaterlicht en -geluid. Wij kunnen zorgen voor catering.

Terug naar overzicht