Theater aan het Spui - zaal 1

Theater aan het Spui heeft twee zalen, zaal 1 en 2. Zaal 1 is de grootste zaal. Deze vlakke vloer zaal met 346 stoelen is zowel met als zonder tribune te bespelen. Daardoor is hij ook uitermate geschikt voor andere doeleinden. Bekijk de gegevens van toneel-, licht- en geluidsinstallaties en afmetingen van Zaal 1.

Adres laad en los

Kranestraat 10
2512 AE Den Haag

Onze laad en los is voor bakwagens en kleine vrachtwagens goed te bereiken. Grote vrachtwagens en trailers moeten achteruit de Kranestraat inrijden. Op de laad en los is plaats voor 2 (1 per zaal) vrachtwagens, bestelauto’s of trailers van de groep. Het parkeren van personenauto’s op de laad- en losruimte is alleen mogelijk als er plaats is. Graag even overleg met de techniek e/o portier.
Lengte laad en los is 20 meter. Laadplatform is 0,90 meter hoog vanaf straatniveau.

Doorgang (deuren) naar zaal 1 zijn 2,20 x 2,40 (bxh).
Doorgang (deuren) naar zaal 2 zijn 2,20 x 2,17 (bxh).

Contact

Technische lijsten kunt u sturen naar techniekplanning@hnt.nl

Neem voor vragen contact op met Djurre van de Vlekkert | djurrevandevlekkert@hnt.nl | +31(0)88 3565243. Voor spoedinformatie voor de afdeling techniek, in het weekend en 's avonds, graag mailen naar de receptie op receptie@hnt.nl, ter attentie van de techniek of bellen naar +31(0)88 3565355.

Downloads

Tekeningen zijn ook te downloaden in zowel pdf- als dwg-formaat. De pdf-tekeningen ‘Bruggenplan’ bevatten layers, lees de uitleg voor meer informatie. Aanvullende informatie kan opgevraagd worden bij de technische dienst.


Technische gegevens
Technische gegevens zaal 1 Theater aan het Spui
Technical rider main stage/zaal 1 Theater aan het Spui

Stage plot
Bruggenplan zaal 1. Lees de uitleg.
Bruggenplan zaal 1.dwg 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie