Only the Lonely

HNTjong | firmaMES
ma 26 mei - za 14 jun
ma 26 mei 2025
-
za 14 jun 2025

FirmaMES & HNTjong slaan de handen in één voor een unieke avond op een nog geheime locatie in Den Haag. Samen met andere bezoekers ontdek je de locatie en ontmoet je verschillende personages, zie je acts en hoor je in de verte een koor al zingen. Hoe kan het dat je je alleen voelt terwijl er zoveel mensen om je heen zijn? Samen met het publiek bouwen we een Only the Lonely community.

Muziektheater op een unieke locatie in Den Haag 

Only the Lonely speelt van 26 mei t/m 14 juni 2025. Het is nog niet bekend waar de voorstelling plaatsvindt, maar het wordt een bijzondere, Haagse locatie. Wil je op de hoogte blijven van de kaartverkoop, de zoektocht naar de perfecte locatie en wie er allemaal meespelen in de voorstelling? Meld je hieronder aan.

Ik wil op de hoogte blijven


Locatietheater met FirmaMES

Only the Lonely is een voorstelling van HNTjong en FirmaMES; het gezelschap dat vaak voorstellingen maakt op bijzondere locaties in Den Haag. Zo was FirmaMES al te zien in de Amerikaanse Ambassade en op het ministerie van OCW. De locatie van Only the Lonely is nog geheim, maar je kunt je hierboven aanmelden om  ook daarvan op de hoogte te blijven.

Credits

Door HNTjong en FirmaMES
Regie Noël Fischer