Marijke de Gruyter & Nicolien de Jong

Only the Lonely

HNTjong | firmaMES
do 15 mei - za 14 jun
do 15 mei
-
za 14 jun

FirmaMES & HNTjong slaan de handen in één voor een unieke beleving op een nog geheime locatie in Den Haag. Samen met andere bezoekers ontdek je deze locatie en ontmoet je verschillende personages, zie je acts en hoor je in de verte een koor al zingen. Hoe kan het dat je je alleen voelt terwijl er zoveel mensen om je heen zijn? Samen met het publiek bouwen we een Only the Lonely community. Waarbij we met ze allen aan tafel eindigen en de dag afsluiten met een heerlijke borrel. 

Muziektheater op een unieke locatie in Den Haag 

Only the Lonely speelt van 15 mei t/m  juni 2025. Het is nog niet bekend waar de voorstelling plaatsvindt, maar het wordt een bijzondere, Haagse locatie. Wil je op de hoogte blijven van de kaartverkoop, de zoektocht naar de perfecte locatie en wie er allemaal meespelen in de voorstelling? Meld je hieronder aan.

Ik wil op de hoogte blijven


Locatietheater met FirmaMES

Only the Lonely is een voorstelling van HNTjong en FirmaMES; het gezelschap dat vaak voorstellingen maakt op bijzondere locaties in Den Haag. Zo was FirmaMES al te zien in de Amerikaanse Ambassade en op het ministerie van OCW. Het Nationale Theater was onder andere te zien: op het strand van Scheveningen, Het Bieslandse Bos, Het Haagse stadhuis en de Elektriciteitsfabriek. Oftewel de locatie van Only the Lonely is nog geheim, maar je kunt je hierboven aanmelden om ook daarvan op de hoogte te blijven.

Credits

Door HNTjong en FirmaMES
Regie Noël Fischer

Acteurs Lindertje Mans, Daan van Dijssseldonk, Roos Eijmers, Tessa Jonge Poerink en nog 3 spelers
Dramaturgie Thomas Schoots, Danielle Wagenaar
Muziek Lindertje Mans, Roald van Oosten
Decor Catharina Scholten

Regie assistentie Dimphna van Kempen
Educatie & interactie Lotte de Leeuw i.s.m. team Educatie & Interactie
Productieleider Fred van de Schilde