Je mag ook niks meer zeggen

George & Eran
wo 16 okt - 20:00
wo 16 okt 2024
20:00
  • wo 16 okt 2024
    20:00
    Theater aan het Spui
    Zaal 1

Voor je het weet heb je iets gezegd wat niet kan. Maar wie bepaalt dat eigenlijk? Je mag ook niks meer zeggen is een actuele, persoonlijke stand-up theatervoorstelling over verschuivende grenzen. Theatermakers Eran en Jonata maken je aan het lachen, maar zetten je ook aan het denken. Met een lach op je gezicht en nieuwe manieren van denken in je zak, loop je de zaal uit.

In Je mag ook niks meer zeggen verkennen Eran Ben-Michaël en Jonata Taal met veel humor en een flinke vaart elkaars grenzen én die van een veranderende maatschappij. Daarmee zetten ze de ene stap voor de ander. Voorzichtig. Adem in, adem uit. Niet te snel. Een misstap is zo begaan.

George & Eran Producties

George & Eran Producties is het theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. Hun voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd, persoonlijk en bevinden zich op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s teruggebracht tot menselijke proporties. Voor deze gelegenheid werkt Eran samen met de acteur en maker Jonata Taal. Jonata speelde al eerder mee in het werk van George en Eran.  

Credits

Tekst en spel Eran Ben-Michaël 
Spel en muziek Jonata Taal 
Regie Wimie Wilhelm 
Campagnebeeld Diederick Bulstra Photography
Foto Eran Curly x Straight 
Foto Jonata Sebastiaan Frowijn