In het Oog van de Orkaan

De Amazones
do 3 okt - 20:30
do 3 okt 2024
20:30
  • do 3 okt 2024
    20:30
    Zaal 3
    De Constant Rebecqueplein 20A

Seksisme, facisme, kapitalisme, studieschuld, woningnood en een klimaatcrisis. Een kleine greep uit alles waar we tegenwoordig mee moeten dealen. De Amazones gaan niet bij de pakken neer zitten en nemen je mee in een wervelende musical.

Wat is er belangrijker: een eind aan de klimaatcrisis of een einde aan je burn-out? Heeft actievoeren nog wel zin? En wat kun je anders doen om de wereld tot een mooiere plek te maken?

Aan de hand van uitputtende choreo’s, komische scènes en virtuoze samenzang doen zij een poging al deze vragen te beantwoorden. Ze verliezen zich in een technorave, schrijven een brief aan hun ongeboren kind en zingen een musicalsong over de NEE-NEE-sticker.

Over De Amazones

De Amazones is het eerste musicalcollectief van Nederland. Hun grote kracht is het op lichte wijze aankaarten van grote problemen die ons allemaal raken. Muzikaal, eigentijds, en met een goede dosis humor. Na twee succesvolle klimaatmusicals spelen De Amazones hun meest persoonlijke voorstelling tot nu toe. In het Oog van de Orkaan is een coproductie met O. en Werkplaats Walhalla.