Fonds op Naam

Met een jaarlijks gift van minimaal € 10.000,- voor een minimum periode van vijf jaar ondersteunt u met uw eigen Fonds op Naam een specifiek programma van Het Nationale Theater. Bijvoorbeeld op het gebied van educatie of talentontwikkeling. Als schenker bent u volledig betrokken bij het doel. Fonds op Naam donateurs worden actief betrokken bij de projecten die vanuit hun Fonds ondersteund worden. De mogelijkheid om een Fonds op Naam op te richten zal uitgelicht worden op onze informatiekanalen en bij bezoekers en relaties.

De naam van uw Fonds en de hoogte van de gift bepaalt u zelf. Een Fonds op Naam is ook mogelijk via een nalatenschap. Het fonds moet echter wel aansluiten bij de behoefte van de organisatie, te weten: educatie, talentontwikkeling en HNTonbeperkt. Wij zullen al in de verkenningsfase uitgebreid de tijd nemen om bekend te worden met de drijfveren en verwachtingen van een potentiële donateur.  Wij zullen jaarlijks met de gever in gesprek gaan over de besteding van de gift en de voortgang van een specifieke doelstelling.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden, neem dan contact op met Elsbeth de Witt Wijnen via 06 137 08 398 of elsbethdewittwijnen@hnt.nl