Theater aan het Spui - zaal 2

Theater aan het Spui heeft twee zalen, zaal 1 en 2. Zaal 2 is de kleine zaal van Theater aan het Spui. Deze vlakke vloer zaal met 162 stoelen is zowel met als zonder tribune te bespelen. Daardoor is hij ook uitermate geschikt voor andere doeleinden.

Adres laad en los

Kranestraat 10
2512 AE Den Haag

Onze laad en los is voor bakwagens en kleine vrachtwagens goed te bereiken. Grote vrachtwagens en trailers moeten achteruit de Kranestraat inrijden. Op de laad en los is plaats voor 2 (1 per zaal) vrachtwagens, bestelauto’s of trailers van de groep. Het parkeren van personenauto’s op de laad- en losruimte is alleen mogelijk als er plaats is. Graag even overleg met de techniek e/o portier.
Lengte laad en los is 20 meter. Laadplatform is 0,90 meter hoog vanaf straatniveau.
Doorgang (deuren) naar zaal 1 zijn 2,20 x 2,40 (bxh).
Doorgang (deuren) naar zaal 2 zijn 2,20 x 2,17 (bxh).

Contact

Technische lijsten kan je sturen naar techniekplanning@hnt.nl

Neem voor vragen contact op met Berry Lemmen | berrylemmen@hnt.nl | +31(0)88 3565248. Voor spoedinformatie voor de afdeling techniek, in het weekend en 's avonds, graag mailen naar de receptie op receptie@hnt.nl, ter attentie van de techniek of bellen naar +31(0)88 3565355.

Blokkades

Blokkades van zitplaatsen m.b.t. tot het plaatsen van decor, licht en geluid dienen altijd op voorhand besproken te worden met de programmeur omdat deze van invloed zijn op placering en capaciteit van de voorstelling.

Downloads

Tekeningen zijn ook te downloaden in zowel pdf- als dwg-formaat. De pdf-tekeningen ‘Bruggenplan’ bevatten layers, lees de uitleg voor meer informatie. Aanvullende informatie kan opgevraagd worden bij de technische dienst.

Technische gegevens
Technische gegevens zaal 2 Theater aan het Spui
Technical rider small stage/zaal 2

Stage plot
Bruggenplan Zaal 2. Lees de uitleg.
Bruggeplan Zaal 2.dwg