Reaspora | februari 2023

Reaspora (16+)

Anne-Fay, DOX
Danseres/zangeres Anne-Fay Kops en filmmaker Felix Kops volgen de voetsporen van hun familie en voorouders de hele wereld rond.

Reserveer

Reaspora is een zoektocht naar de verhalen en de geschiedenis die binnen de familie Kops nooit zijn doorgegeven. De verhalen, mensen en muziek die Anne-Fay en Felix tegenkomen op hun reis, verwerken ze in een muziekalbum en muziektheaterconcert over racisme, white privilege en de koloniale erfenis. In samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis.

Anne-Fay, die afstudeerde aan de Fontys Dansacademie, is een veelzijdige en eigenzinnige zangeres en performer. Haar broer Felix is video- en filmmaker. Met hun project Cookachoo maakte het duo uitbundige muzikale acts over serieuze onderwerpen, zoals vrijheid, de vluchtelingencrisis en homo-emancipatie. Hun vogue-clip met Dries Roelvink in het Rijksmuseum bereikte via tv en YouTube een miljoenenpubliek. Cookachoo stond o.a. op Lowlands, Paris Fashion Week, Mysteryland en Oerol. Nu gaan zij een stap verder onder de naam Onyx & Ivory, om te beginnen met een reis naar hun roots.

Speeldata

Schoolvoorstelling

do 16 februari 2023
13:30 uur Theater aan het Spui

Vrije voorstelling

do 16 februari 2023
20:15 uur Theater aan het Spui

Prijs per leerling €11,50

← Terug naar het vo aanbod