SatisFactory | maart 2023

SatisFactory (14+)

Booi Kluiving
Een voorstelling over het fenomeen van ASMR. Je weet wel, dat tintelende gevoel wat je krijgt als je ziet hoe een kaars platgedrukt wordt door een hydraulische pers.

Reserveer

Wat je gaat zien? 3 performers, 500 kaarsen, 350 blokken zeep, 15 kilo magnetisch zand, een hydraulische pers, een industriële versnipperaar, 10 liter slijm en 50 meter noppenplastic. Booi onderzoekt de typische ASMR filmpjes die zich kenmerken door hun kleurrijke vormen op YouTube, Instagram en TikTok. Hij zet deze handelingen op het toneel, waardoor de toeschouwers een nieuw perspectief op dit beeld en geluidsmateriaal krijgen. Een voorstelling over consumentisme, industrialisatie en uitbuiting van werknemers. Hoe ver ga je als werknemer voor je baan? Hoeveel is een minimumloon nog waard als je plaspauzes door je werkgever worden getimed?

Educatie

Bij de voorstelling wordt een educatiepakket ontwikkeld. Bij interesse, neem contact op met Tim Lafeber.

Boeken via Cultuurschakel

De gemeente Den Haag stimuleert scholen om met hun leerlingen de Haagse culturele instellingen te bezoeken. Daarom stelt zij voor de leerjaren 1, 2 en 3 per leerling €5,- subsidie beschikbaar. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat de school gebruik maakt van de landelijke CJP Cultuurkaart. Meer info op www.cultuurschakel.nl/inschrijven. Vragen over het inschrijven bij Cultuurschakel kun je stellen aan Frauke van Opstal

boek deze voorstelling via Cultuurschakel

Speeldata

Schoolvoorstellingen

di 14 maart 2023
13:30 uur Zaal 3
wo 15 maart 2023
13:30 uur Zaal 3

Vrije voorstelling

wo 15 maart 2023
20:15 uur Zaal 3

Prijs per leerling €11,50

← Terug naar het vo aanbod