HNTdeMotor

Wij zijn deMotor
Dé beweging voor en door jongeren die vooruit willen van Het Nationale Theater. HNTdeMotor organiseert meerdere events per jaar die aansluiten bij de activiteiten van Het Nationale Theater. Zo organiseerden we onder andere CLUB CITY, PRIDE and PROUD en Adopteer een voorstelling.

Volg onze Insta om niks te missen: @hntdemotor

Adhem, Betty, Damien, Jemaya, Sophie en Yiwen

Sluit je aan bij het team!
Voor seizoen 2022/2023 zoeken we drie nieuwe leden om ons team te versterken! 


Interesse? Check de vacature ⟶
Adopteer een voorstelling: QUEER
We geven een uniek kijkje in het repetitieproces van een voorstelling van Het Nationale Theater. Van eerste lezing tot feestelijke première. 


Word adoptee van QUEER⟶
CLUB CITY
Op vrijdag 1 april openden we de deuren van CLUB CITY. In het donker van de nacht vieren we de kracht van jong zijn en (her)openen de nacht onder een plafond vol discoballen. 


Bekijk de foto's ⟶
Op je stoep
We gaven inwoners uit Den Haag een culturele booster in tijden van de lockdown. Een mini theatrale ervaring die we bezorgden op de stoep.
Join de groepsapp
Niets missen van onze activiteiten, tips en exclusieve voorstellingsbezoeken? Join dan onze groepsapp en je bent altijd als eerste op de hoogte. 


Laat je nummer achter ⟶
HNTdeMotor: Pride and Proud
Blaas het stof van je feestkleren af want HNTdeMotor komt de kast uit. Heb jij zin om coronaproof te feesten, te voguen én te flirten? Dan is HNTdeMotor: Pride and Proud de plek voor jou! Beleef een avond met de vetste artiesten and be ready to lipsync for your life. 


Nieuwe events volgen snel
Loïs praat met
Een mini documentaireserie over de mentale gezondheid van jongeren. 


Check ons YouTube kanaal ⟶
We Speak Up
De stem van jonge mensen die niet mochten stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen.
Examenpoëzie
Van en door examenkandidaten. 


Check onze Instagram ⟶

HNTdeMotor

Dé beweging voor en door jongeren die vooruit willen. Bij ons kan je jezelf uiten en je talenten ontwikkelen. Wij geloven in de kracht van jong zijn. We zorgen voor een nieuw geluid en gaan niks uit de weg. Word onderdeel van een dynamische community waarin creativiteit en openheid centraal staan.

Speel, spreek, luister. Ontdek, groei én geniet. Ervaar.

Beleef een theatrale XTC-trip zonder pillen. Tackle de wereldwijde klimaatcrisis. Stamp baanbrekende events uit de grond.

Bedenk het en het bestaat.