HNTdeMotor

Wij zijn deMotor
Wij zijn makers, theatergenieters, denkers, kritisch én jong. We zijn nieuwsgierig, vrij en wij zijn activisten. Dé beweging voor en door jongeren die vooruit willen. HNTdeMotor organiseert meerdere events per jaar die aansluiten bij de activiteiten van Het Nationale Theater. Zo hebben wij eerder, METAMORPHOSIS, CLUB CITY, PRIDE and PROUD en Adopteer een voorstelling georganiseerd. Je ziet ons bij voorstellingen en jij kunt mee. Join the club!

Volg onze Instagram en mis niets. @hntdemotor

Nada, Inanna, Maya, Yiwen, Lotte en Damien

Dance The Winterdip Away
Op 30 november 2023 organiseren we dé oplossing voor je winterdip. Een workshop waarin we via (theatrale) dans aan de slag gaan met de thema's stress en onzekerheid. Ben jij erbij?
Mee met de motor: Melancholia
Afgelopen November 2023 zijn we mee gegaan naar Melancholia: het onderzoek. Vooraf hebben we samen pizza gegeten en achteraf kregen wij de kans om met de cast en crew in gesprek te gaan! Ben jij er volgende keer bij?
DE TRIP
Donderdag 29 december verzorgen we een theatrale afterparty bij de voorstelling METAMORPHOSIS. 


Tickets ⟶
Adopteer een voorstelling
We geven een uniek kijkje in het repetitieproces van een voorstelling van Het Nationale Theater. Van eerste lezing tot feestelijke première. 


Word adoptee ⟶
CLUB CITY
Op vrijdag 1 april 2022 openden we de deuren van CLUB CITY. In het donker van de nacht vieren we de kracht van jong zijn en (her)openen de nacht onder een plafond vol discoballen. 


Bekijk de foto's ⟶
Op je stoep
We gaven inwoners uit Den Haag een culturele booster in tijden van de lockdown. Een mini theatrale ervaring die we bezorgden op de stoep.
HNTdeMotor: Pride and Proud
Blaas het stof van je feestkleren af want HNTdeMotor komt de kast uit. Heb jij zin om coronaproof te feesten, te voguen én te flirten? Dan is HNTdeMotor: Pride and Proud de plek voor jou! Beleef een avond met de vetste artiesten and be ready to lipsync for your life. 


Nieuwe events volgen snel
Join de groepsapp
Niets missen van onze activiteiten, tips en exclusieve voorstellingsbezoeken? Join dan onze groepsapp en je bent altijd als eerste op de hoogte. 


Laat je nummer achter ⟶
Loïs praat met
Een mini documentaireserie over de mentale gezondheid van jongeren. 


Check ons YouTube kanaal ⟶
We Speak Up
De stem van jonge mensen die niet mochten stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen.

HNTdeMotor

Wij zijn makers, theatergenieters, denkers, kritisch én jong. Wij zijn nieuwsgierig, vrij, en activisten. Dé beweging voor en door jongeren die vooruit willen. HNTdeMotor organiseert meerdere events per jaar die aansluiten bij de activiteiten van Het Nationale Theater. Zo hebben wij eerder, METAMORPHOSIS, CLUB CITY, PRIDE and PROUD en Adopteer een voorstelling georganiseerd. Je ziet ons bij voorstellingen en jij kunt mee. Join the club!

Volg ons op onze Instagram @hntdemotor en join de Motorbende, zo mis je niets.

Nada, Inanna, Maya, Yiwen, Lotte en Damien