Good Game, BRB | februari 2023

Good Game, BRB (12+)

Studio52nd
Een voorstelling gemaakt door gamers voor iedereen die er niets van snapt.

Reserveer

Voor wie nog niet gamet, is het hoog tijd te beginnen. De wereld van de toekomst is digitaal: een wereld die gamers helpen vormgeven. Hobbyisten, professionele e-sporters en risicogamers bundelen hun krachten om alle n00bs eindelijk eens uit te leggen hoe het zit. Met hun inbreng geven professionele theatermakers het publiek een game-ervaring In Real Life.

De gamewereld is oneindig rijk. Start je een game dan sta je binnen een paar seconden in een ander tijdperk, zet je de eerste stap op een andere planeet of kruip je in een andere huid. Je bent underdog of APEX predator, verbetert je high score, ontrafelt een mysterie, bouwt je droomhuis of overwint als team. Waar je ook naar op zoek bent, wat je ook mist: er is een game voor.

Laat je meeslepen door de ervaringen van een diverse groep jonge gamers. Een ode aan de speler en het spel, een zelfbewuste reflectie op de invloed van gamen op je leven, maar vooral: een broodnodige break Away From Keyboard.

Educatie

In het nagesprek gaan we in op onze digitale levens. Hoe begrenzen en reguleren we onszelf? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Tim Lafeber.

Speeldata

Schoolvoorstelling

ma 13 februari 2023
13:30 uur Theater aan het Spui

Prijs per leerling €11,50

← Terug naar het vo aanbod