Infinity Chan | november 2022

Infinity Chan (15+)

Eva Line de Boer
Een grimmig sprookje over een onverwachte, intieme ontmoeting in de krochten van het deep web.

Reserveer

In een wereld waarin je wordt geacht overal een mening over te hebben, besluit één vrouw dit los te laten. Ze verdiept zich in onbekende online fora die ze tot nu toe minderwaardig vond. De vrouw komt in contact met Fredrick die op zijn 18de het platform 8chan oprichtte: een online vrijplaats waar mensen roekeloos mogen zijn. Het platform werd steeds extremer, tot aan het livestreamen van massaschietpartijen toe.

Er ontstaat intimiteit tussen de twee personages die in het ‘echte’ leven nooit zou zijn ontstaan. Hoe dicht durf je bij iemand te komen wiens gedachtegoed zo ver van je af staat? Een grimmig sprookje over de krochten van het deep web.

Educatie

Bij de voorstelling wordt een educatiepakket ontwikkeld. Workshop bij de voorstelling boeken? Neem contact op met Tim Lafeber.

Boeken via Cultuurschakel

De gemeente Den Haag stimuleert scholen om met hun leerlingen de Haagse culturele instellingen te bezoeken. Daarom stelt zij voor de leerjaren 1, 2 en 3 per leerling €5,- subsidie beschikbaar. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat de school gebruik maakt van de landelijke CJP Cultuurkaart. Meer info op www.cultuurschakel.nl/inschrijven. Vragen over het inschrijven bij Cultuurschakel kun je stellen aan Frauke van Opstal

boek deze voorstelling via Cultuurschakel

Speeldata

Schoolvoorstelling

vr 4 november 2022
13:00 uur Theater aan het Spui

Vrije voorstelling

do 3 november 2022
20:15 uur Theater aan het Spui
vr 4 november 2022

20:15 uur Theater aan het Spui

Prijs per leerling €11,50

← Terug naar het vo aanbod