Grote zaal

De grote zaal van de Koninklijke Schouwburg is de plek om jouw evenement met stijl te laten plaatsvinden. De zaal beschikt over een capaciteit van 650 stoelen en een multifunctioneel toneel, perfect voor diverse evenementen zoals conggressen, bruiloften en zelfs een uniek diner op het toneel. Vertel je jouw verhaal met jouw gasten zittend in de zaal? Of verras je hen met een drankje in de hand op het toneel met de historische zaal als achtergrond? Het is aan jou!

theater 650 personen

receptie 400 personen (op toneel)

diner 230 personen (op toneel)

vergaderen 150 personen (op toneel)


Direct Contact ➞

Wat zijn de mogelijkheden van de Grote Zaal?

   
De grote zaal van ons theater is een veelzijdige locatie voor verhuur. Overdag kunnen er inspirerende congressen en zakelijke vergaderingen plaatsvinden, terwijl later op de dag de zaal transformeert in een sfeervolle plek voor diners en borrels. Van formele bijeenkomsten tot feestelijke gelegenheden, de Grote Zaal is de locatie voor jouw evenement. Je kan de Grote zaal huren voor onder andere de volgende type evenementen:

  • Congressen
  • Vergaderingen
  • Borrels
  • Bruiloften
  • Diners
  • Festivals

Waarom de grote zaal huren van de Koninklijke Schouwburg?

Een unieke locatie is belangrijk, maar wij hechten evenveel waarde aan het leveren van goede service aan jou en jouw gasten. Daarom voorzien onze eventmanagers in de voorbereidingsfase je van deskundig advies. Tijdens jouw evenement zorgen onze technische specialisten voor een vlekkeloze uitvoering, bieden we eersteklas en flexibele catering aan en staat het horecateam klaar om er een geslaagde dag van te maken. Inkomsten uit deze evenementen worden gebruikt om het programma, de productie en talenten van Het Nationale Theater te laten groeien!

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van jouw evenement in de grote zaal bij Het Nationale Theater? Je kunt telefonisch of per mail contact opnemen met Adinda Pluimer, Saskia Malanczuk of Stijn Terhorst via 088 3565329 of events@hnt.nl.

     

      Adinda Pluimer             Saskia Malanczuk