Portretten – als je de stad niet kunt zien

Bekijk hier de film Portretten – als je de stad niet kunt zien. Maak kennis met Leo, Marcel en Anita. Ze lopen met Erna van den Berg (programmamaker en blindentolk bij Het Nationale Theater) door de stad. Je ziet ze. Je ziet wat zij niet zien. Deze film maakt de onzichtbare stad zichtbaar.

Drie blinden mensen laten je hun wereld meemaken.

HNTonbeperkt maakt theater toegankelijk

Een beperking, zichtbaar of onzichtbaar, hoeft geen belemmering te zijn om naar het theater te komen. Er zijn andere voorwaarden nodig om het theaterbezoek mogelijk te maken. HNTonbeperkt maakt voorstellingen toegankelijk voor mensen met een beperking.

Lees meer over HNTonbeperkt en bekijk de agenda

Word Vriend of Donateur en maak toegankelijk theater mogelijk

 Help Het Nationale Theater om voorstellingen toegankelijk te maken. Word Vriend of Donateur. Met jouw steun maak je het mogelijk om iedereen van theater te laten genieten.

Steun Het Nationale Theater

Blindentolk bij HNTonbeperkt
Programmamaker Erna van den Berg maakte samen met filmmaker Mink Pinster deze film. Ze maakt als blindentolk voorstellingen toegankelijk bij HNTonbeperkt. Ze verzorgt audiodescriptie bij voorstellingen en organiseert vooraf een meet en feel waar het publiek kan wennen aan de stemmen van de acteurs en kan voelen aan het decor en de kostuums. Ze wilde zich daarvoor meer verdiepen in de belevingswereld van blinden en slechtzienden. En om die ervaring te kunnen delen met iedereen maakte ze deze film.