Evenementen & Zaalhuur

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? Het Nationale Theater beschikt over drie theaters in hartje Den Haag: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. Van een congres tot een bruiloft; samen zoeken we naar de ideale zaal en maken we jouw evenement tot een succes.

 

Direct Contact

Onze locaties

Waarom een zaal huren van Het Nationale Theater?

Een unieke locatie is belangrijk, maar wij hechten evenveel waarde aan het leveren van goede service aan jou en jouw gasten. Daarom voorzien onze eventmanagers in de voorbereidingsfase je van deskundig advies. Tijdens jouw evenement zorgen onze technische specialisten voor een vlekkeloze uitvoering, bieden we eersteklas en flexibele catering aan en staat het horecateam klaar om er een geslaagde dag van te maken. Inkomsten uit deze evenementen worden gebruikt om het programma, de productie en talenten van Het Nationale Theater te laten groeien!

  • Centraal gelegen locaties in het centrum van Den Haag
  • Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Professionele en vakkundige technici. 
  • Grote diversiteit aan technische faciliteiten. Meer informatie.
  • Kwalitatieve en flexibele catering

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van jouw evenement in de grote zaal bij Het Nationale Theater? Je kunt via contact opnemen met Adinda Pluimer, Saskia Malanczuk of Stijn Terhorst via onderstaand formulier, 088 3565329 of events@hnt.nl.

     

      Adinda Pluimer             Saskia Malanczuk