Geef anderhalve meter

nieuw theatertalent verdient beter

Doneer

Door de coronamaatregelen wordt het steeds lastiger voor nieuwe theatermakers om te blijven bestaan. Als ze van de toneelschool komen zijn deze nieuwe makers volledig afhankelijk van de inkomsten uit kaartverkoop. In Zaal 3 kunnen ze nu echter nog maar 18 van de 80 plaatsen verkopen vanwege de anderhalve meter maatregel. Dat betekent het einde van hun carrière voordat ze ooit op het toneel hebben gestaan. Koop die anderhalve meter en steun met dat bedrag een nieuwe generatie theatermakers.

Laat theatermakers niet zitten met lege plekken en geef ze de ruimte  

“Voor mij is Zaal 3 meerdere keren een fijne baken van vertrouwen geweest en een goeie plek voor advies. Als (net) afgestudeerde maker is het soms moeilijk, omdat je nog niet weet wat de regels en mogelijkheden zijn. Zaal 3 is daarbij vaak een nodige, eerlijke en bruikbare steun in de rug geweest.” - Tarik Moree, theatermaker

Doneer


Een kaartje in Zaal 3 kost € 15,-, dus voor € 30,- koop je twee plaatsen: precies anderhalve meter. Voor € 120 koop je alle lege plekken op een hele rij en voor € 930,- koop je alle lege plaatsen in de zaal.

Met jouw donatie van 1.5 meter missen theatermakers geen inkomsten. Het biedt Zaal 3 de kans nieuw theateraanbod te presenteren en talent een kans te geven. Met jouw steun help jij mee het talent van de toekomst te ontdekken.

1,5 meter of meer
  • €30 anderhalve meter aan de ene kant
  • €60 anderhalve meter aan beide kanten
  • €120 alle lege plaatsen op een hele rij
  • €930 alle lege plaatsen in de hele zaal

Ontdek talent 

Wil je op de hoogte blijven van nieuw talent? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen. Hierin laten we de makers van de toekomst aan het woord en geven we 2 x per maand theatertips in onze zalen. 

   

 

Schrijf je in voor de Zaal 3 & nieuwe makers - nieuwsbrief 

 
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief