Hold your horses | januari 2023

Hold your horses (14+)

De Dansers
Wat gaat er verloren wanneer aanraking uit het dagelijks leven verdwijnt? De voorstelling zoomt in op het menselijke verlangen om dingen tastbaar te maken. Een dansconcert over de kracht en de tederheid daarvan, maar ook over de onmacht en de tragiek.

Reserveer

Wat gaat er verloren wanneer aanraking uit het dagelijks leven verdwijnt? ‘Hold your Horses’ zoomt in op het menselijke verlangen om dingen tastbaar te maken. Een dansconcert over de kracht en de tederheid daarvan, maar ook over de onmacht en de tragiek. Samen met het Duitse gezelschap Theater Strahl Berlin duiken De Dansers in het verlangen naar houvast, in een tijdsgewricht waarin de wereld steeds minder tastbaar wordt. Gedreven door het oeroude, universeel menselijke verlangen om met je lichaam grip te krijgen op een grillige wereld stellen ze zichzelf de vraag wat er verloren gaat wanneer aanraking uit het dagelijks leven verdwijnt.

Educatie

Er is lesmateriaal aanwezig bij deze voorstelling. Workshop bij de voorstelling boeken? Neem contact op met Tim Lafeber.

Boeken via Cultuurschakel

De gemeente Den Haag stimuleert scholen om met hun leerlingen de Haagse culturele instellingen te bezoeken. Daarom stelt zij voor de leerjaren 1, 2 en 3 per leerling €5,- subsidie beschikbaar. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat de school gebruik maakt van de landelijke CJP Cultuurkaart. Meer info op www.cultuurschakel.nl/inschrijven. Vragen over het inschrijven bij Cultuurschakel kun je stellen aan Frauke van Opstal

boek deze voorstelling via Cultuurschakel

Speeldata

Schoolvoorstellingen

di 10 januari 2023
10:30 uur Theater aan het Spui
13:00 uur Theater aan het Spui

Prijs per leerling €11,50

← Terug naar het vo aanbod