CONTROLE | november 2022

Controle (12+)

Maas & 155
Verrotte knieën, lege zakken, vage vrienden, ouder worden, dwingende algoritmes. Proberen we de controle terug te pakken of laten we het van ons afglijden?

Reserveer

De mannen van 155 (eenvijfvijf), een breakdance collectief ontstaan uit vrienden die samen zijn opgegroeid, zijn inmiddels allemaal rond de 30 en staan voor de keuze: grip op het leven krijgen of vrije jongens blijven?

Waar ze bij hun voorstelling MOTORS nog een motor voor de deur hadden staan waarmee zij weg konden vluchten van vervelende verplichtingen, problemen en het systeem, dealen ze bij CONTROLE op een bewegende vloer met het gevoel níet ‘in control’ te zijn. Zij geven daarbij antwoord op de vragen: wie wil je zijn en hoe wil je in de wereld staan? Doordansen met verrotte knieën om te ontsnappen aan algoritmes en verantwoordelijkheden?

De voorstelling CONTROLE brengt een dikke medley van breakdance, fysieke komedie, live muziek, film en bizarre humor.

Educatie

Durf jij de controle los te laten? In de betaalde workshop balanceren we op het randje van controle en chaos. We onderzoeken de balans van ons lijf, gedachten en onze plek in de wereld en deze vondsten om te zetten naar (on)gecontroleerde moves. Workshop bij de voorstelling boeken? Neem contact op met Tim Lafeber.

Boeken via Cultuurschakel

De gemeente Den Haag stimuleert scholen om met hun leerlingen de Haagse culturele instellingen te bezoeken. Daarom stelt zij voor de leerjaren 1, 2 en 3 per leerling €5,- subsidie beschikbaar. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat de school gebruik maakt van de landelijke CJP Cultuurkaart. Meer info op www.cultuurschakel.nl/inschrijven. Vragen over het inschrijven bij Cultuurschakel kun je stellen aan Frauke van Opstal

boek deze voorstelling via Cultuurschakel

Speeldata

Schoolvoorstellingen

do 17 november 2022
13:30 uur Theater aan het Spui
vr 18 november 2022
13:30 uur Theater aan het Spui

Vrije voorstelling

vr 18 november 2022
19:30 uur Theater aan het Spui

Prijs per leerling €11,50

← Terug naar het vo aanbod