QUEER PLANET | oktober & december 2022

QUEER PLANET (14+)

HNTjong
Confetti-voorstelling met een all queer cast. Over gender en het ontsnappen aan binair denken.

Reserveer

Een confetti-voorstelling over queerness, die zich afzet tegen de heersende normen en ieders hokje in twijfel trekt. Over gender en het ontsnappen aan binair denken. Over wat te doen als je verliefd bent op je macho vriend en waarom je je niet langer als een meisje wilt gedragen, over ‘in between’ zijn en in de war. Een knallende voorstelling met een all queer cast, vol power met acts, songs, performances en een dj. 

Educatie

In een workshop onderzoeken leerlingen hun eigen hokjes denken, ze bevragen hun eigen zijn en krijgen ruimte om hierover een open dialoog met elkaar aan te gaan.

Boeken via Cultuurschakel

De gemeente Den Haag stimuleert scholen om met hun leerlingen de Haagse culturele instellingen te bezoeken. Daarom stelt zij voor de leerjaren 1, 2 en 3 per leerling €5,- subsidie beschikbaar. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat de school gebruik maakt van de landelijke CJP Cultuurkaart. Meer info op www.cultuurschakel.nl/inschrijven. Vragen over het inschrijven bij Cultuurschakel kun je stellen aan Frauke van Opstal

boek deze voorstelling via Cultuurschakel

Speeldata

Schoolvoorstellingen

do 6 oktober 2022
10:30 uur Theater aan het Spui
13:30 uur Theater aan het Spui
do 1 december 2022
13:30 uur Theater aan het Spui
vr 2 december 2022
13:30 uur Theater aan het Spui

Vrije voorstelling

vr 2 december 2022
20:15 uur Theater aan het Spui

Prijs per leerling €11,50

← Terug naar het vo aanbod