Zaal 3

Zaal 3 is de zaal van Het Nationale Theater waar wij nieuwe makers (jong en oud) op het gebied van podiumkunst de kans geven te experimenteren, voorstellingen en performances te maken en een publiek op te bouwen voor hun werk. Gevestigd op het De Constant Rebecqueplein in Den Haag zijn we buurman van ateliercomplex de DCR en tentoonstellingsruimte Nest. Bekijk de technische gegevens, mogelijkheden en afmetingen van Zaal 3. Het betreft vooral gegevens van toneel-, licht- en geluidsinstallaties. Aanvullende informatie kan opgevraagd worden bij de technische dienst.

Adres laad en Los

De Constant Rebecqueplein 20-A
2518 RA Den Haag

Laden en lossen gebeurd via de hoofdingang van zaal 3 op straatniveau. De zaal is op de begane grond. De decorwagen kan niet bij de laad en los blijven staan maar moet geparkeerd worden in de parkeervakken rondom het theater. Rondom Zaal 3 geldt betaald parkeren vanaf 18.00 uur.
Doorgang (deuren) naar zaal 3 zijn 1,60 x 2,10 (bxh).

Contact

Neem voor vragen contact op met Robin van den Berg| Robinvandenberg@hnt.nl . Voor spoedinformatie voor de afdeling techniek, in het weekend en 's avonds, graag mailen naar de receptie op receptie@hnt.nl, ter attentie van
de techniek of bellen naar +31(0)88 3565355

Downloads


Technische gegevens

Technische gegevens Zaal 3
Stageplot
Plattegrond Zaal 3