Koninklijke Schouwburg - het Paradijs

Het Paradijs is het zoldertheater van de Koninklijke Schouwburg. Dit vlakkevloertheater met maximaal 74 stoelen is multi-inzetbaar voor diverse doeleinden. Deze zaal met eigen foyer is uitermate geschikt voor kleine gezelschappen. Naast voorstellingen kan je de zaal en foyer ook huren als bijvoorbeeld vergaderlocatie voor jouw bedrijf.

Adres laad en los

Koninklijke Schouwburg
Schouwburgstraat 10, 2511 VA Den Haag

Het toneel van de Grote Zaal, is bereikbaar via de los- en laadloods en bevindt zich op 123 cm boven het straatniveau. Maximale inrijhoogte is 4,10 meter. Vrachtwagens dienen vanaf het Korte Voorhout, vooruit, de los- en laadloods in te rijden. De vrachtwagen kan in de loods blijven staan. Voor personenauto's is geen plaats in de loods. Het Paradijs is ons zoldertheater en is bereikbaar via trap en lift. Decor dient gelost te worden via de nooduitgangen aan de zijkant van het gebouw. Op aanvraag zijn er 2 parkeervergunning beschikking per gezelschap voor de Grote Zaal en 1 parkeervergunning voor Het Paradijs.

Contact

Technische lijsten kan je sturen naar techniekplanning@hnt.nl

Voor spoedinformatie voor de afdeling techniek, in het weekend en 's avonds, graag mailen naar de receptie op receptie@hnt.nl, ter attentie van de techniek of bellen naar +31(0)88 3565355.

Downloads

Tekeningen zijn te downloaden in pdf-formaat.

Technische gegevens
Technische gegevens het Paradijs

Lichtplan
Lichtplan Het Paradijs

Top and Side View
Top and Side View