No man's land (12+)- Girls in Woods - leerjaar 1 t/m 5 | alle niveaus

maak een reservering

Drie jonge vrouwen komen elke nacht samen op het dak van een torenhoog flatgebouw. Ze fantaseren samen een wild bos waarin ze ontsnappen van de dagelijkse realiteit van prestatiedruk, schoonheidsidealen en ouders. Ze jagen, klimmen, schreeuwen, dansen en zijn radicaal eerlijk. Ze zoeken steeds verder de grenzen van de ontsnapping op. Kunnen ze nog terug? Een spectaculaire, beeldende trip in een urban jungle. Met drie waarachtige jonge personages en één centrale vraag: Kan je ooit echt ontsnappen? No man’s land opent het gesprek over eenzaamheid, prestatiedruk en het belang van verbondenheid. 

Educatie

Aan de hand van een gratis lesbrief kan een gesprek over mentaal welzijn worden gevoerd. Ook is er een podcast van 3 afleveringen met interviews met jongeren over ‘ontsnappen uit de realiteit’. 

Speeldata

Schoolvoorstellingen
wo 27 sep 2023
13:30 uur Zaal 3
do 28 sep 2023
13:30 uur Zaal 3

Vrije voorstellingen
di 26 sep 2023
19:30 uur Zaal 3
wo 27 sep 2023
19:30 uur Zaal 3

Prijs per leerling €11,50

Boeken via Cultuurschakel

De gemeente Den Haag stimuleert scholen om met hun leerlingen de Haagse culturele instellingen te bezoeken. Daarom stelt zij voor de leerjaren 1, 2 en 3 per leerling €5,- subsidie beschikbaar. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat de school gebruik maakt van de landelijke CJP Cultuurkaart. Meer info op www.cultuurschakel.nl/inschrijven. Vragen over het inschrijven bij Cultuurschakel kun je stellen aan Frauke van Opstal.

boek deze voorstelling via Cultuurschakel