Inspiratiebijeenkomsten voor het onderwijs

Foto: Koen Veldman
Inspiratiebijeenkomsten
Wij zijn er natuurlijk niet alleen voor leerlingen, we zijn er ook voor docenten. Ieder seizoen organiseren we vier inspiratiebijeenkomsten voor leerkrachten, waarbij dit seizoen acteurs uit ons ensemble aanschuiven en de avond mede organiseren.

25 november | Een avond met Emmanuel Ohene Boafo

In september won acteur Emmanuel Ohene Boafo tijdens het Gala van Het Nederlands Theater de Louis d’Or; de prijs voor beste mannelijke hoofdrol. Op donderdag 25 november neemt de jongste Louis d’Or winnaar ooit ons mee naar Yerma en verzorgt hij een voorprogramma inclusief gezamenlijk diner.

“Yerma gaat voor mij over je vruchtbaar voelen. Ik voel mij vruchtbaar als ik op het podium sta en ik ben benieuwd of leerkrachten en docenten dit gevoel ook ervaren in hun werk.”

Emmanuel gaat met ons in gesprek over inspiratie, vruchtbaarheid en over die ene juf of meester die je nooit meer vergeet omdat die een vuurtje in je ontbrandde. Vanaf 17u zijn jullie welkom op de tweede inspiratiebijeenkomst van dit seizoen. Neem vooral ook je collega’s mee. Of met een beetje geluk nemen je collega’s jou mee. Kaarten voor de bijeenkomst kosten €17,50 (inclusief diner en voorstellingsbezoek).


koop tickets

Ieder seizoen vier Inspiratiebijeenkomsten

Eens in de twee à drie maanden organiseert HNTeducatie een Inspiratiebijeenkomst voor het onderwijs. Deze avonden bestaan uit een ontvangst met koffie en thee, een voorprogramma, diner én voorstellingsbezoek voor €20,-. Meestal nodigen we hiervoor een speciale gast uit, zoals een acteur of regisseur uit ons ensemble. Afgelopen seizoen schoven bijvoorbeeld artistiek leider Eric de Vroedt en acteur Hein van der Heijden aan en bezochten we respectievelijk The Children en Rust zacht Billy. We zien én inspireren je graag op de eerstvolgende bijeenkomst!

Save the date!

Meld je aan voor de maandelijkse Eduatie Update om op de hoogte te blij van onze Inspiratiedagen en andere activiteiten. 


Inschrijven