Onze partners

Theater voor jong en oud, door gevierde regisseurs en aanstormend talent, reizend door het hele land – Het Nationale Theater is een nieuw, toonaangevend theaterinstituut, ontstaan uit een fusie tussen de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, het Nationale Toneel en NTjong. We bieden klassiekers, actueel drama en innovatieve journalistieke programma’s, maar ook cabaret, dans en muziektheater. In Den Haag hebben we onze eigen theaters: de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui. Als grootste reisgezelschap van Nederland nodigen we iedere inwoner uit tot ontmoeting, kunstbeleving en debat. We geven theater een plek in het hart van de samenleving.

Verbinding

Toneel werkt in Den Haag verbindend. Een groot deel van de bezoekers van Het Nationale Theater komt uit de regio Haaglanden. Als toneelinstelling vormen wij een ontmoetingsplaats voor mensen uit het onderwijs, de politiek, het bedrijfsleven en de creatieve sector, maar ook families, jonge ouders met kinderen, young professionals en expats die zich net in Den Haag hebben gevestigd. Daarmee draagt toneel bij aan een prettige leefomgeving en een aantrekkelijk vestigingsklimaat.

 

Het Nationale Theater biedt haar partners een uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor o.a. het bijwonen van bijzondere bijeenkomsten en voorstellingenbezoeken met klanten, relaties en medewerkers. Daarnaast bieden wij opties tot naam koppeling aan ruimten van Het Nationale Theater, programma onderdelen en concrete initiatieven, waaronder talentontwikkeling. De gewenste privileges als partner stellen wij graag in overleg met u op.

 

Heeft u interesse in meer informatie over een partnerschap met Het Nationale Theater? Wij bieden u graag nadere toelichting.Neem contact op met Vera Seriese: veraseriese@hnt.nl of bel 070 3565396.

 

Wat u mogelijk maakt

Dankzij de begunstigers van Het Nationale Theater kunnen wij bijzondere projecten mogelijk maken op het gebied van educatie, talentontwikkeling en publieksverbreding. Lees meer. 

 


Genootschap

Het Nationale Theater Genootschap stelt zich ten doel om Het Nationale Theater te ondersteunen bij hun missie zich artistiek te blijven ontwikkelen en tot de top kunstinstellingen van Nederland te blijven behoren. Het Genootschap van Het Nationale Theater is een netwerk van directieleden en commissarissen uit het zakelijk leven aangevuld met topambtenaren, hoogwaardigheidsbekleders en hoog geplaatste politici. De leden van het Genootschap zijn voor Het Nationale Theater belangrijke ambassadeurs en adviseurs. De bedrijfsleden leveren ook een financiële bijdrage, waarmee incidentele of unieke producties en projecten worden bevorderd.

 

Drie keer per jaar komen de begunstigers en de gasten van het Genootschap met hun partners bijeen bij Het Nationale Theater voor een voorstelling voorafgegaan door een diner. Deze kleinschalige bijeenkomsten vormen een unieke ontmoetingsplek vanwege de altijd bijzondere gastenlijst van personen uit de overheid en het bedrijfsleven.

 

Het Nationale Theater Genootschap Leden (en vertegenwoordigers d.d. 2017):

ABN AMRO GROUP, drs. C. Van Dijkhuizen
KPMG, U.C. van Zessen
Rabobank Regio Den Haag, mr. J. Wielaart
Siemens Nederland N.V., drs. A.F. van der Touw
HTM Personenvervoer N.V., ir. J.N.K. Bierman
NN Group N.V., L. Friese
Vimac Consultancy, ir. R. Vellekoop
ING Regio Zuid West
 

Wilt u meer weten over Het Nationale Theater Genootschap? Wij bieden u graag nadere toelichting. Neem contact op met Vera Seriese: relaties@hnt.nl of bel 070 3565396.

 

Sponsors