Verhuur & contact

Uw evenement op één van de locaties van Het Nationale Theater? Dat kan! Het Nationale Theater biedt u een ideale locatie voor uw vergadering, congres, bruiloft, receptie, jubileum of diner in een unieke setting. Kiest u voor klassieke klasse, gemoedelijke sfeer of moderne uitstraling, er is altijd ruimte die bij u en uw gezelschap past. Of het nu gaat om 10 of 1000 personen, het is allemaal mogelijk.

Onze locaties hebben alle faciliteiten in huis om uw evenement geheel naar uw wens in te vullen. Van locatieplanning en technische faciliteiten tot catering en entertainment, alles is mogelijk. Het professionele en ervaren team van de afdeling Events & Verhuur ondersteunt u graag bij de planning en organisatie van uw evenement. Door goed contact met u te onderhouden bespreken wij met u alle facetten van het evenement. Onze kennis en expertise zetten wij graag in om aan uw visie en wensen te voldoen. Wij denken graag mee over de invulling van het evenement. Ons doel is om u tijdens dit proces te ontzorgen en u uiteindelijk te laten genieten van een totaalbeleving op één van onze unieke locaties.

 

Locaties

- In het hart van Den Haag
- Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer
- Parkeergarages en hotels op loopafstand

 

Faciliteiten

- Uitstekende technische ondersteuning
- Kwalitatieve, flexibele catering

 

Contact & Informatie

Het Nationale Theater biedt een verscheidenheid aan locaties waarin de mogelijkheden voor een evenement onbegrensd zijn. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en brengen uw specifieke wensen in kaart in een vrijblijvend en compleet verzorgd voorstel.

Neem contact met ons op voor meer informatie:
Adinda Pluimer
Saskia van Leeuwen
Merel Oorschot
Wilma Heerings
070 – 356 53 48
events@hnt.nl