© Soft Turbo

Moet je horen

Het nieuwe audiofestival in en rondom Zaal 3We starten ons nieuwe theaterseizoen met een origineel programma waarin we verschillende makers uitnodigen om hun theatrale audiowerk te presenteren. Een divers, spannend en vernieuwend festival met één gemeenschappelijke deler: geluid.

Laat je meevoeren in de audio-installatie BLOOS de mannen, luister alleen óf samen naar de podcast RISHI door Kees Roorda i.s.m. het HNT ensemble of bezoek de theatrale lezing witchmacbethforest van jong regietalent Espen Hjort. Haal op een eigen gewenst moment de geprezen walkmanmonoloog van Zuidpool op of wandel mee tijdens de allereerste try-outs van het nieuwe project Oksigen van Firma MES. 

De verschillende programma’s vinden van woensdag 8 tot en met maandag 13 september plaats in en rondom Zaal 3. Dat moet je horen!

Tip: wil je meer podcasts beluisteren? Neem dan een kijkje op onze HNTpodcast pagina. Hier hoor je interviews met makers, dierenverhalen voor het slapengaan, achtergrondverhalen over voorstellingen en nog veel meer.

Voorstellingen

  • Geen resultaten gevonden.

    Geen voorstellingen gevonden.