Mix van voorstellingen in Theater aan het Spui en de Koninklijke Schouwburg

Met de Combinatieserie Theater aan het Spui / Koninklijke Schouwburg gaat u met een vaste groep tien keer naar het theater. Bij alle voorstellingen krijgt u een exclusief voor- of nagesprek van een kenner of met de actuers. Na afloop beoordeelt u de voorstelling door een recensie te schrijven. Zo kiest de groep samen de beste voorstelling van het seizoen, die de felbegeerde Toneelkijkerprijs ontvangt.

U betaalt slechts 150 euro voor 10 voorstellingen, inclusief inleidingen of nagesprekken. Dit doet u door te kiezen voor de juiste serieprijs in het bestelproces. Met de combinatieserie bezoekt u voorstellingen in Theater aan het Spui én de Koninklijke Schouwburg.

Let op! Selecteer tijdens het bestellen van de voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg plaatsen in de tweede of derde rang. Bij de overige rangen geldt de serie niet.

Voorstellingen

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie