Filosofische ontmoetingen

Filosofie in Den Haag

Filosofie in Den Haag organiseert gedurende het jaar meerdere Filosofische ontmoetingen over actuele thema's & denkers. Vorig seizoen deden ze dat onder andere over privacy, voltooid leven, Spinoza en Hannah Arendt.

Filosofie in Den Haag organiseert deze ontmoetingen met het idee dat filosofie thuishoort in een stad als Den Haag. De grote stad van Vrede en Recht, van politiek en bestuur, van het zand en het veen, van hoogbouw en strand, van vele culturen en meer dan 180 nationaliteiten. Het leefklimaat in deze stad en de samenleving heeft baat bij mensen die bereid zijn voorbij de eigen horizon te kijken en interesse te tonen voor datgene wat hen onbekend is.

Filosofie in Den Haag streeft ernaar dat mensen via de filosofie hun eigen leef- en denkwereld verruimen en andere perspectieven leren kennen en begrijpen. Dat doen ze door activiteiten te organiseren met filosofen en andere denkers. Daarbij leggen ze verrassende dwarsverbanden tussen filosofie, beeldende kunst, en theater.

Bezoek alle vijf de Filosofische ontmoetingen voor €65,00 in plaats van voor €75,00. Voeg eerste alle vijf de evenementen toe aan het winkelmandje. Selecteer daarna per evenement het prijstype 'Seriekorting' van 13 euro.

Voorstellingen

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie