... is HOT avonden

Drie keer naar HOT voor € 15

Bestel nu drie HOT avonden voor slechts € 15 i.p.v. € 30. 


Het thema van de eerste HOT-avond op 18 november was De Aarde. Het thema op 20 januari is drugs, 16 maart gaat over oorlog en de laatste HOT-avond van dit seizoen op 25 mei staat in het teken van de Indische gemeenschap in Den Haag. Je kunt nu nog 3 HOT avonden voor € 15,- kopen (de hele HOT serie was te koop voor € 20,-).
Omdat we met de HOT-avonden inspelen op de actualiteit, wordt het programma één maand van tevoren bekend gemaakt.

Hieronder vind je de knop 'bestel serie'. Alle voorstellingen worden dan aan je winkelmand toegevoegd. Selecteer daarna de prijs 'Combikorting'. 

Tijdens een HOT-avond gebeurt er van alles. Het is de gewaagdste avond die we maken. In iedere HOT-avond staat een thema centraal dat ook in een van onze voorstellingen aan bod komt, het heeft iets met kunst en op zijn minst één gesprek, het duurt altijd 100 minuten, kost een tientje en is één keer in de drie maanden.

Eerdere edities zijn hartstikke HOT
In Marokkanen zijn HOT bijvoorbeeld, kookte een Marokkaanse kok op het podium. In Den Haag is HOT zongen bekende Hagenezen als Wim Deetman, Tommie Beugelsdijk, Valika Smeulders en John van Zweeden uit volle borst ‘O, o Den Haag’. En in Optimisme is HOT stonden jongeren op het toneel die moeilijk aan de bak komen. Zij vertelden hoe ze opgebloeid zijn door op de Haagse Markt te werken.

HOT is één groot experiment
Want één keer in de drie maanden willen we een avond maken waar alles kan. Willen we experimenteren en nieuwe ideeën uitproberen. Onderzoeken wat we eigenlijk durven. Wat het nou precies betekent om Het Nationale Theater te zijn. Dat doen we van HOT naar her. Omdat we met de HOT-avonden inspelen op de actualiteit wordt het programma één maand van tevoren bekend gemaakt.

Want zeg nou zelf: wat doe je anders op maandagavond?

Voorstellingen

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie