Festival De Betovering

Kindertheaterfestival

Festival De Betovering is hét internationale kunstfestival in de herfstvakantie voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.


FESTIVALCENTRUM THEATER AAN HET SPUI
Leeftijd: 3 t/m 12 jaar 
Kaarten: Je kunt ter plekke voor de activiteiten betalen, reserveren is niet nodig.

 

Openingstijden:           

za 19 okt - 13:30 uur t/m 19:30 uur
zo 20 okt t/m  za 26 okt - 11:00 uur t/m 17:00 uur (Zagerij 12:00-16:00 uur)

 

Goed om te weten!

  • Bij sommige workshops is de hulp van ouders of vrienden hard nodig. Vraag het bij de workshopdocent.
  • Kom je met een grote groep naar een festivalcentrum? Meld dit dan alsjeblieft drie dagen van tevoren via balie@debetovering.nl of via 070-3642202 en/of zorg ervoor dat je een alternatief plan achter de hand hebt, want op sommige momenten is het best druk.
  • Prikkelarme ruimtes: Theater aan het Spui is tijdens De Betovering voorzien van een prikkelarme ruimte waar kinderen die overgevoelig zijn voor de grote hoeveelheid prikkels, bijvoorbeeld door bepaalde vormen van autisme of AD(H)D, zich even kunnen terugtrekken als ze dat willen. Vraag ernaar bij de festivalbalie of de kassa.

 

De Betovering is het jaarlijkse kunstfestival voor kinderen tussen 2 en 12 jaar oud, dat zich afspeelt op zo’n 50 locaties in Den Haag. Het vindt plaats tijdens de herfstvakantie en duurt 9 dagen. In de 20ste editie in 2019 staan in totaal ruim 500 voorstellingen en workshops uit binnen- en buitenland op het programma en verwachten we zo’n 26.000 bezoekers. De Betovering wil kinderen in hun vrije tijd laten genieten van kwalitatief hoogwaardig werk van professionele kunstenaars en hen de kracht van de verbeelding laten ervaren.

Voorstellingen

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie