Het Nationale Theater biedt met Halfweg drie evenementen waarop het publiek kennismaakt met de theaterregisseurs en -acteurs van de toekomst. Elke editie presenteert een andere academie haar beste werk van dat moment. Na afloop spreken de studenten met het publiek over wat zij die avond hebben gezien.

Halfweg is een unieke kans voor (Haagse) theaterliefhebbers om de theatertalenten van de toekomst aan het werk te zien en te ontmoeten. In een informele setting worden verschillende voorstellingen die op de academie zijn gemaakt voor het eerste gepresenteerd voor een 'echt publiek'. Na afloop is er de gelegenheid voor het publiek om onder leiding van een gespreksleider na te praten en vragen te stellen over wat we net samen hebben beleefd.

De drie academies die langskomen zijn de Toneelacademie Maastricht, ArtEZ hogeschool voor de kunsten en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Bekijk de evenementen hieronder.

 

Prijzen

Tot en met 16 november geldt een vroegboekkorting. Betaal je slecht €5,00 per kaartje per speeldatum, in plaats van €8,00. Wil je naar alle drie de edities van Halfweg, koop dan een passe-partout voor €15,00. Deze passe-partouts zijn tot en met 30 november (de eerste editie van Halfweg) te koop.

Halfweg - Het Nationale Theater

Voorstellingen

 • 16 mei
  19:30

  Halfweg

  Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
  De studio's 2
  16 mei
  19:30
 • 31 mrt
  15:00 - 17:05

  Halfweg

  ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten
  Zaal 3, Den Haag - Zaal 3
  31 mrt
  15:00 - 17:05
  Geweest
 • 30 nov
  19:30 - 22:30

  Halfweg

  Toneelacademie Maastricht
  De studio's 2
  30 nov
  19:30 - 22:30
  Geweest
Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie