Familievoorstellingen

Prinsjesdag

Onderdeel van:
Familievoorstellingen

De Koninklijke Schouwburg is op Prinsjesdag dé plek voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Op dinsdag 19 september openen we onze deuren met een programma vol activiteiten en theater. Daarbij zullen we ‘s middags de échte troonrede live streamen in onze grote zaal. Wees welkom, trek je mooiste kleren aan en vergeet je hoedje niet!


Kinderrijk


Ga op de foto in de ‘gouden koets’ of met ‘het koffertje', speel spelletjes zoals politicoloco of de Prinsjesdagquiz, knutsel je eigen kroon of hoedje en deel je mening: ‘wat zou jij in Nederland veranderen als je Koning voor een dag was?’ 

 

Van 9.30 uur tot 13.30 uur
locatie Sol leWitt Foyer - Koninklijke Schouwburg
Entree gratisKindertroonrede 2017 (9+)


Leerlingen van zes basisscholen presenteren hun ideeën en wensen voor Nederland in alweer de derde Kindertroonrede. De Kindertroonrede wordt afgewisseld met scènes door jongeren van Jeugdtheaterschool Rabarber.

Aanvang 11.00 uur
locatie Grote Zaal - Koninklijke Schouwburg

Entree is gratis


Zelluf (3+)


Twee meisjes, Lotte en Iris. Ze zijn de grootste vriendinnen en delen alles, vooral hun verbeelding. Onuitputtelijk bouwen ze met allerlei voorwerpen hun eigen fantasiewereld. En ze zijn eigenwijs. Dit leidt soms tot onhandige, maar grappige situaties. Zelluf (3+) is een interactieve danstheatervoorstelling van Garage TDI, voor kinderen tussen 3 en 7 jaar.

Aanvang 10.15 uur, 11.15 uur & 12.15 uur
Duur 35 minuten
Entree €2,50 (inclusief drankje)
Locatie Het Paradijs - Koninklijke Schouwburg

Events in dit thema