Chi è il vero Italiano?

Wie is de echte Italiaan?

Theater Rotterdam: Wunderbaum
6 sep
20:15
  • wo 6 sep
    20:15 - 21:30
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2
    Geweest

In de zomer van 2016 verhuist Marleen Scholten met haar vriend en dochtertje naar Milaan. Haar nieuwe buurman zegt: "Als je Italië wilt zien moet je naar de vergadering van Vereniging van Eigenaren komen. Daar zie je Italië."

 

Italiaans gesproken met Nederlandse boventiteling.

 

Voorafgaand aan de voorstelling serveren we een echte Italiaanse maaltijd in de foyer van Theater aan het Spui. Geniet aan lange tafels van heerlijk Italiaans eten, samen met de cast van de voorstelling, voor slechts €12,50.


 

Chi è il vero Italiano?

In Wie is de echte Italiaan reconstrueert Marleen, samen met negen nieuwe landgenoten, de vergadering van 17 oktober 2016. Vastbesloten de Italiaanse volksaard te doorgronden zit ze de hele vergadering uit.

 

Met live muziek van de Italo disco fanatici Remco de Jong en Florentijn Boddendijk.

 

"Een verrukkelijke voorstelling, iets tussen een reallifesoap en community art in." Hein Janssen in de Volkskrant.

 

Credits

van en met Marleen Scholten / Wunderbaum, Nadia Alloggio, Angelo Carnevali, Walter Carluccio Cabrera, Michele Traficante, Paolo Mastromo, Naby Eco Camara, Edda Lo Russo, Luciana Lodi Rizzini en Angela Felicita Bonu
muziek Florentijn Boddendijk, Remco de Jong vormgeving Maarten van Otterdijk
 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie