Holland Dance Festival

Dancing Grandmothers

Eun-Me Ahn Company
26 jan
-
28 jan
Data & tickets
 • vr 26 jan
  20:00 - 21:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest
 • za 27 jan
  20:00 - 21:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest
 • zo 28 jan
  14:00 - 15:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest

Een absolute ‘feel good’-voorstelling! De Koreaanse oma’s in Dancing Grandmothers stelen wereldwijd alle harten. Na het grote succes in andere landen is nu dan ook eindelijk Nederland aan de beurt.

Dancing Grandmothers laat zien hoe Koreaanse vrouwen kijken naar dans en ouderdom. De productie van choreografe Eun-Me Ahn, alias ‘de Pina Bausch van Seoul’, combineert flowerpower, folklore en electro en wordt gedanst door jong en oud. Ahn trok door haar vaderland Korea en ontdekte dat alle vrouwen die zij tegenkwam gelukkig oogden wanneer je ze vroeg om te dansen. De pure en onverwoestbare energie van zelfs de oudsten onder hen stak de jonge dansers van haar Eun-Me Ahn Company aan en de rest is geschiedenis. In Parijs toverde de groep het Théâtre National de la Colline om in een gigantische dansvloer, waarbij een haast collectieve trance ontstond. Wij zijn er klaar voor!

‘Their dances were so natural and so exciting that it caused the young professional dancers of my company to dance with them’ – Eun-Me Ahn op TV5 Monde

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie