The Last Poet

Toneelschuur Producties | Nita Kersten
wo 15 mei - do 16 mei
wo 15 mei 2024
-
do 16 mei 2024

Voor The Last Poet laat Nita Kersten zich inspireren door het werk van ​‘The Last Poets’, een collectief van dichters en muzikanten uit de tijd van de civil rights movement in de Verenigde Staten. 

Met hun vlijm­scherpe, acti­vis­ti­sche gedichten ondersteund door percussie, hebben zij het dich­ter­schap geher­de­fi­ni­eerd. De invloed van hun werk op de hiphop­cul­tuur en spoken word is wereldwijd nog altijd terug te horen in het geluid van jonge makers van nu. 

Toegankelijk voor blinden en slechtzienden

Deze voorstelling maken we op donderdag 16 mei toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Voorafgaand aan de voorstelling is er een 'meet en feel' en tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk audiodescriptie. Wil je gebruikmaken van deze faciliteiten? Reserveer dan via de betreffende link in het overzicht met de speeldata.

Wil je meer weten over onze toegankelijke voorstellingen? Kijk op www.hnt.nl/onbeperkt.

Credits

Regie Nita Kersten | Geïnspireerd op Collectief The Last Poets en de roman De Laatste Dichters van Christine Otten | Tekst Maxine Palit de Jongh | Met Jonathan Brito, Mike Libanon, Carmen van Mulier, Nick Livramento Silva, Kyra Bououargane | Dramaturgie Milone Reigman