Finale Cameretten

za 25 nov - 19:30
za 25 nov 2023
19:30
  • za 25 nov 2023
    19:30
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote zaal

Cameretten Festival, het oudste cabaretfestival van Nederland, is vorig jaar verhuisd naar Den Haag. Na een succesvolle eerste Haagse editie, zal op zaterdag 25 november de finale opnieuw gehouden worden bij ons in de Koninklijke Schouwburg, gepresenteerd door Sanne Wallis de Vries. Met een gastoptreden van niemand minder dan Brigitte Kaandorp!

 

Kom je voorafgaand aan deze voorstelling dineren in ons restaurant? Een reservering maak je gemakkelijk in het bestelproces van je kaartje. Het menu kan je hier bekijken.

De drie finalisten van Cameretten Festival zullen alles uit de kast trekken om er met de winst vandoor te gaan. Hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes: tijdens de finale-avond komt van alles voorbij. Alsof je een rondreis maakt met de leukste, nieuwe cabaretiers en stand-up comedians als jouw reisleiders. Laat je verrassen door het kersverse cabarettalent van Cameretten. Zodat jij binnenkort mag zeggen: "Ik was er als eerste bij voordat ze stadions uitverkochten."

Over Cameretten

Cameretten ontdekt sinds 1966 de echte cabaretparels van de Nederlandse podia. Deze cabaretiers straalden eerder op het podium van Cameretten en hebben het pad vrijgemaakt voor een nieuwe generatie aanstormend talent: Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru en vele anderen.

De halve finales vinden plaats op 23 en 24 november in Theater Diligentia.