How Do You Meet A Noise?

Pensive Vivifier
vr 12 mei - 20:30
vr 12 mei 2023
20:30
  • vr 12 mei 2023
    20:30
    Zaal 3, Den Haag
    De Constant Rebecqueplein 20A

How Do You Meet A Noise? is een muzikale cabaretshow geïnspireerd op een avondje YouTuben. Laat je leiden door het algoritme en wees verrast.

Stel je het universum voor als een soort bol. Jij zit in die bol. Die bol is de optelsom van al je ervaringen, gedachten en verlangens. Het is geen afgesloten, perfect ronde bol. Er is wrijving tussen verschillende gedachten en ideeën. Hierdoor ontstaan er scheuren in je universum.
 
In How do you meet a noise? steken we ons hoofd door zo'n scheur en belanden in een nieuw universum met nieuwe mogelijkheden; waar jij de wereld anders ziet en de wereld jou anders benadert.

There is a crack in everything, that’s how the light gets in

Leonard Cohen

Over PENSIVE VIVIFIER

Pensive Vivifier is een ensemble dat bestaat uit Teun Wolters en Janne Piksen. Als collectief maken zij videokunst en theatershows. Teun is cabaretier en performer en speelde in 2022 met Cameretten Cabaretfestival door heel Nederland. In 2018 was hij één van de genomineerden voor de Piket Kunstprijs. Janne is componist en performer en maakte onder meer muziek voor de prijswinnende grote zaal voorstelling Het Verhaal Van Het Verhaal van Jetse Batelaan.