Sol bémol (6+)

Dirque & Fien
vr 21 okt - ma 24 okt
vr 21 okt 2022
-
ma 24 okt 2022

Wauw! De prijswinnende familievoorstelling Sol Bémol  van Compagnie D’irque & Fien komt terug tijdens het jeugdfestival De Betovering. Dit keer speelt de voorstelling zelfs in Theater aan het Spui én de Koninklijke Schouwburg! Dus kies zelf welk theater je wilt bezoeken en ga mee op een muzikale reis vol uitdagingen en verrassingen. Met piano’s die uit de lucht komen vallen, prachtig spel en heel veel liefde en geluk. 

 

Heb je een Ooievaarspas? Lees meer over kaarten bestellen met een Ooievaarspas.

 

Geschikt voor doven en slechthorenden

Sol bémol is een voorstelling waarin niet gesproken wordt en waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. Hierdoor is de voorstelling uitstekend geschikt voor doven en slechthorenden - er is geen gebarentolk aanwezig.

Sol Bémol  is poëtisch, ontroerend en muzikaal theater met veel acrobatische toeren, balanceeracts en een vleugje illusionisme. Voor klein en groot, jong en minder jong, dromers en doeners. Een familievoorstelling zonder woorden, die je sprakeloos maakt. Sol Bémol is zelfs verkozen tot beste circusvoorstelling! 

Met hun unieke en frivole circustaal prikkelen D'irque & Fien de kinderlijke ziel. Ze leggen hart en ziel in deze wonderschone voorstelling waarmee ze zelfs de prijs voor beste circusvoorstelling wonnen. In de herfstvakantie komen ze naar de Koninklijke Schouwburg en naar Theater aan het Spui om jouw hart te verwarmen. Voor een geluksgevoel dat nog dagen na tintelt. 

In de media

"De laatste scène die op een bepaalde manier herinnert aan die van Chaplin's Modern Times, is grandioos. In de 7e hemel!" - L'humanité
  
"D’irque & Fien heeft het publiek naar haar droomwereld gebracht en de ziel van het kind met het hart geraakt." - Le Journal

Festival De Betovering

 

Deze voorstelling is te zien tijdens Festival De Betovering in de herfstvakantie! Van vrijdag 21 t/m zaterdag 29 oktober zie je de leukste familievoorstellingen en kan je meedoen met workshops en gratis programma's. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is?

Bekijk programma

Credits

mise en scene Dirk Van Boxelaere, Fien Van Herwegen en Leandre Ribera | techniekers Fill de Block en Nicolas Charpin | lichtontwerp/lichttechniek Bram Waelkens | muzikale inspiratie  Alain Reubens | kostuum Julia Wenners Alarm en Carmen Van Nyvelseel | foto Kristof Ceulemans whiteout fotografie | video Jevon Lambrechts en Eva Leyten