Queer is HOT - Queer joy. Queer violence. Queer love.

Het Nationale Theater
HOT-avonden zetten je aan het denken
ma 21 nov - 20:15
ma 21 nov 2022
20:15
  • ma 21 nov 2022
    20:15
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal
    Geweest

Queer joy. Queer violence. Queer love. Dat zijn de thema’s die centraal tijdens de nieuwste editie van de HOT: Queer Is Hot.

Regisseur & programma-maker Gavin-Viano heeft een programma samengesteld met verschillende artiesten, performers, kunstenaars & activisten. Een safe space die wordt gehost door paradijsvogel Rick Paul van Mulligen & de soulvolle Joanne Purperhart. Gesprekken, beats, performances, film en dans voor de community, door de community, met de community en hopelijk ook met jou.

Kom genieten van DJ Rvfa, ballroom legend Naïmah Janse, klassieke pianist Djuwa Mroivili,singer/songwriter Steve City, The Hang-Out 070 en vele anderen.

Queer joy. Queer violence. Queer love. 

De HOT is het podium waarop Het Nationale Theater inzoomt op thema’s die een podium moeten krijgen en die in onze voorstellingen aan bod komen. In een programma vol experts, kunstenaars, performers en activisten creëren we een safe space voor eenieder die aanwezig zal zijn. Op de grens van kunst en kennis presenteren we een combinatie van taal, klank en verbeelding die leidt tot een inzicht dat niet in woorden te vangen is.