Glitter - de Show Show

VERS uit Amsterdam
ma 10 okt 18:30 en 20:30
ma 10 okt 2022
18:30 en 20:30

Glitter - de Show Show is een dromerige muziektheatervoorstelling, een volledig uit de hand gelopen bonte avond, een spektakelmix van musical, sketch en absurde komedie over de leuke kant van het leven, waar juist geen zware onderwerpen aan de kaak worden gesteld. Collectief Glitter stelt de vraag waarom theater steeds rauw moet zijn en moet schuren. Mag het niet gewoon leuk zijn? Leuk en niks anders.

In het lalalekkerlevenland van Glitter word je van het een naar het andere gesleurd; van mysterieuze telefoongesprekken met de dominante “meneer-de-koning-president” tot een holografisch ruimte K3-concert en eindeloos veel plottwists. Niets is wat het lijkt in Glitter - de Show Show.

Bekijk ook:
VERS

Over Glitter

Glitter is een muziektheatercollectief gevormd door Mats Hoogland en Sara Afiba. Glitter gelooft dat het hoogstnoodzakelijk is om soms in een compleet ontspoorde fantasiewereld te mogen leven, waar niet aan het einde nog een verborgen moraalridder om de hoek komt kijken om alles te verklaren. Glitters moraalridder zou alleen maar plezier mogen verspreiden of nog meer onduidelijkheid mogen scheppen.

Met komische scènes, grote muzikaliteit en hun geheime voorliefde voor musical, weten Afiba en Hoogland eenieder die zin heeft in een “superleuke avond" op het puntje van hun stoel te houden.